شناسه پست: 3187
بازدید: 473

فهرست مطالب

بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی
ـ مقدمه
ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی:
ـ فرآورده های تولیدات کارخانجات رشته و ماکارونی:
ـ میزان مواد اولیه مصرفی کارخانجات ماکارونی:
ـ میزان سایر مواد اولیه کارخانجات ماکارونی:
ـ پراکندگی واحدهای ماکارونی در چند شهر ایران:
ـ نمودار‌پراکندگی‌واحدهای ماکارونی در چند استان‌کشور:
ـ تعریف چند نوع مختلف ماکارونی:
«بخش دوم»
ـ هدف و نکات مهم طرح:
ـ نوع محصول:
ـ ظرفیت تولید و زمان کار در کارخانه:
ـ میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه:
ـ روش کار و نحوه فرآیند:
ـ کنترل کیفیت:
ـ ماشین آلات مورد نیاز کارخانه (تولید) :
ـ چگونگی‌استقرار‌ماشین‌آلات‌و‌فضای‌مورد‌نیاز‌در سالن تولید:
ـ زمین و ساختمانهای کارخانه:
الف ـ زمین
ب ـ ساختمانهای کارخانه:
ـ تأمین برق:
ـ سوخت:
ـ آب :
ـ فاضلاب:
ـ تهویه و اطفاء حریق:
الف ـ تهویه:
ب ـ اعلام و اطفاء حریق:
ـ لوازم و تجهیزات اداری:
ـ لوازم حمل و نقل و جابجایی:
ـ وضعیت پرسنلی و کارگری کارخانه:
«بخش سوم»
الف ـ هزینه های زمین و ساختمانهای کارخانه:
۱ـ هزینه زمین:
۲ـ هزینه های خاکبرداری ، دیوارکشی و محوطه سازی :
۳ـ هزینه های ساختمان کارخانه:
ـ هزینه ماشین آلات و تجهیزات:
ـ هزینه تأسیسات و تجهیزات عمومی:
ـ هزینه قبل از بهره برداری:
ـ محاسبه هزینه احداث طرح ( سرمایه ثابت ):
« بخش چهارم »
هزینه های تولیدی طرح (سرمایه در گردش)
ـ هزینه های خرید مواد اولیه:
ـ هزینه پرسنلی و کارگری:
چارت سازمانی
ـ هزینه های تأمین بـرق:
ـ هزینة تأمین آب:
ـ هزینه های اعلام و اطفاء حریق:
ـ هزینه های آزمایشگاه کنترل کیفی:
ـ هزینه های تأمین وسایل حمل و نقل و جابجایی:
ـ هزینه بیمه کارخانه:
ـ محاسبه هزینه در گردش کارخانه:
« بخش پنجم »
میزان سرمایه گذاری محاسبات اقتصادی
ـ کل سرمایه گذاری طرح:
ـ نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی:
ـ کارمزد:
ـ هزینه استهلاک و هزینه تعمیر و نگهداری:
الف ـ هزینه استهلاک:
ب ـ محاسبه هزینه تعمیر و نگهداری طرح:
ـ محاسبه کل هزینه تولید:
الف ـ هزینه‌های ثابت تولید:
ب ـ هزینه های متغیر تولید:
ـ قیمت تمام شده محصول:
ـ درصد ارزش افزوده طرح و محاسبه ارزش افزوده طرح:
ـ بررسی نقطه سر به سر:
«بخش ششم »
روش فر‌آوردن (تولید):
شرایط ماکارونی فرآورده شده:
بسته بندی و نشانه گذاری:
بسته بندی:
نشانه گذاری:
ماکارونیهای غیر قابل مصرف:
«بخش هفتم »
پاره‌ای از مقررات مربوط به صدور موافقت اصولی:
مشخصات متقاضیان:
۱ـ مشخصات اشخاص حقیقی:
۲ـ مشخصات اشخاص حقوقی:
اطلاعات کلی مربوط به کالا یا کالاهای تولیدی:
اطلاعات مربوط به بازار محصول:
اطلاعات مربوط به دانش فنـی
اطلاعات مربوط به تولید کالا