فهرست مطالب
تاريخچه نوشابه 1
فصل اول : آب
آب
تصفيه آب
فصل دوم : واحد عصاره
عصاره يا بنيان نوشابه
افزودنيهاي مجاز در نوشابه
شيرين کنندهها
تهيه شرب اوليه از شکر جامد
فيلتراسيون شربت اوليه
تهيه شربت غذايي (عصاره)
طعم دهندهها
عصاره نوشابههاي پرتغالي
عصاره نوشابههاي ساده
ضدعفوني کردن دستگاههاي عصاره خانه
فصل سوم : گاز Co2
توليد گاز Co2
برج شستشو
رطوبت گيري يا جدا کننده آب
چيلر
فصل چهارم: بطري شوي
بطري شوي
اندازهگيري درصد سود در بطري شور
آينه بان
فلوميکس
کربوکولر
پرکردن بطري
آزمايش نقطه پر شده
دستگاه تشتک زن
پرکن جعبه نوشابه
فصل پنجم : کنترل کيفي
مقدمه کنترل کيفي
آزمايشات انجام گرفته روي نوشابه
آزمايش بريکس
مقدار بريکس
آزمايش بومه
اندازه گيري فشار، دما و گاز Co2
اندازه گيري درصد قند
آزمايش اسيديته
تعيين چگالي
آزمايش pH
آزمايشات ميکروبي و شيميايي
آزمايشات ميکروبي
تقسيم بنديهاي کارهاي ميکروبي
ساخت محيط کشت
انواع محيط کشت
روش انجام آزمايش ميکروبي
نتايج آزمايشات انجام شده
آزمايشات هفتگي