شناسه پست: 4071
بازدید: 397

فهرست مطالب :

1-1 1- کلیات 7
1-2 تاریخچه سازمان 7
1-3 مقدمه 7
1-4 دامنه کاربرد 7
2- مرجع قانونی 7
3- واژگان و تعاریف 7
4- سیستم مدیریت کیفیت 8
4-1 الزامات عمومی 8
4-2 الزامات مستند سازی 8
4-2-1 کلیات 8
4-2-2 نظامنامه کیفیت 9
4-2-3 کنترل مستندات 9
4-2-3-1 مشخصات مهندسی 10
4-2-3-2 تغییرات مهندسی 10
4-2-4 کنترل سوابق کیفیت 10
4-2-4-1 دوره نگهداری سوابق 10
5- مسئولیت مدیریت 10
5-1 تعهد مدیریت 10
5-1-1 کارایی فرآیند 11
5-2 تمرکز بر مشتری(مشتریگرایی) 11
5-3 خط مشی کیفیت 11
5-4 طرح ریزی 11
5-4-1 اهداف کیفیتی 11
5-4-2 طرح ریزی سیستم مدیریت کیفیت 12
5-5 مسئولیت ، اختیار و ارتباطات 12
5-5-1 مسئولیت و اختیار 12
5-5-1-1 مسئولیت کیفیت 14
5-5-1-2 نمودار سازمانی 14
5-5-1-3 ماتریس ارتباطات 14
5-5-2 نماینده مدیریت 14
5-5-2-1نماینده مشتری 14
5-5-3 ارتباطات داخلی 14
5-6 بازنگری مدیریت 15
5-6-1 کلیات 15
5-6-1-1 عملکرد سیستم مدیریت کیفیت 15
5-6-2 ورودی های بازنگری 15
5-6-3خروجی ها ی بازنگری 15
6- مدیریت منابع 16
6-1 فراهم آوری و تامین منابع 16
6-2 منابع انسانی 16
6-2-1 کلیات 16
6-2-2 صلاحیت(شایستگی)آگاهی و آموزش 16
6-2-2-1 مهارت های طراحی محصول 17
6-2-2-2 آموزش 17
6-2-2-3 آموزش حین کار 17
6-2-2-4 انگیزش و ارتقا کارکنان 17
6-3 زیر ساخت 18
6-3-1 طرح ریزی کارخانه،تسهیلات و تجهیزات 18
6-3-2 طرحهای اقتصادی 18
6-4 محیط کار 18
6-4-1 ایمنی کارکنان به منظور دستیابی به کیفیت محصول 18
6-4-1-1 ایمنی کارکنان به منظور دستیابی به کیفیت محصول – تکمیلی 19
6-4-2 پاکیزگی محیط کار 19
7- تحقق محصول 19
7-1 طرح ریزی تحقق محصول 19
7-1-1- طرح ریزی تحقق محصول- تکمیلی 20
7-1-2 معیار پذیرش 20
7-1-3 رازداری 20
7-1-4 کنترل تغییرات 20
7-2 فرآیندهای مرتبط با مشتری 20
7-2-1 تعیین نیازمندیها و الزانات مرتبط با محصول 20
7-2-1-1 مشخصات ویژه تعیین شده توسط مشتری 21
7-2-2 بازنگری الزامات مرتبط با محصول 21
7-2-2-1 بازنگری الزامات مرتبط با محصول – تکمیلی 22
7-2-2-2 امکان سنجی ساخت در سازمان 22
7-2-3 ارتباط با مشتری 22
7-2-3-1 ارتباط با مشتری- تکمیلی 22
7-3 طراحی و توسعه 23
7-3-1 طرح ریزی طراحی و توسعه 23
7-3-1-1 دیدگاه چند تخصصی 23
7-3-2 ورودی های طراحی توسعه 23
7-3-1-1 دیدگاه چند تخصصی 23
7-3-2 ورودی های طراحی توسعه 23
7-3-2-1 ورودی طراحی محصول 23
7-3-2-2ورودی طراحی فرآیند ساخت 23
7-3-2-3مشخصات ویژه 23
7-3-3 خروجی های طراحی و توسعه 24
7-3-3-1 خروجی های طراحی و توسعه- تکمیلی 24
7-3-3-2 خروجی طراحی فرآیند ساخت 24
7-3-3-2 خروجی طراحی فرآیند ساخت 24
7-3-4بازنگری طراحی و توسعه 24
7-3-4-1پایش 24
7-3-5 تصدیق طراحی و توسعه 24
7-3-6 صحه گذاری طراحی و توسعه 24
7-3-6-1 صحه گذاری طراحی و توسعه- تکمیلی 24
7-3-6-2 برنامه ساخت نمونه اولیه 24
7-3-6-3 فرآیند تایید محصول 25
7-3-7 کنترل تغییرات طراحی و توسعه 25
7-4 خرید 25
7-4-1 فرآیند خرید 25
7-4-1-1 تطابق با قوانین 25
7-4-1-2 توسعه سیستم مدیریت کیفیت تامین کننده 26
7-4-1-3 منابع تایید شده توسط مشتری 26
7-4-2داده های خرید 26
7-4-3 تصدیق محصول خریداری شده 26
7-4-3-1 کیفیت محصول ورودی 26
7-4-3-2 پایش تامین کننده 27
7-4-3-2 پایش تامین کننده- تکمیلی 27
7-5 تولید و ارائه خدمات 27
7-5-1 کنترل تولید و ارائه خدمات 27
7-5-1-1 طرح کنترل 27
7-5-1-2 دستورالعمل های کاری 27
7-5-1-3 تصدیق راه اندازی اولیه کار 28
7-5-1-2 نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه و پیشگویانه 28
7-5-1-5 مدیریت ابزار تولید 28
7-5-1-6 برنامه ریزی تولید 28
7-5-1-7 بازخور اطلاعاتی از خدمات 29
7-5-1-8خدمات توافق شده با مشتری 29
7-5-2 صحه گذاری فرآیندهای تولید و ارائه خدمات 29
7-5-3 شناسایی و رد یابی 29
7-5-4 اموال مشتری 30
7-5-4-1 ابزار تولید متعلق به مشتری 31
7-5-5 نگهداری محصول 31
7-5-5-1 انبارش موجودی 31
7-6 کنترل ابزار پایش و اندازه گیری 31
7-6-1تجزیه و تحلیل سیستم اندازه گیری 32
7-6-2 سوابق تصدیق کالیبراسیون 32
7-6-3 الزامات آزمایشگاه 33
7-6-3-1آزمایشگاه داخلی 33
7-6-3-2 آزمایشگاه خارجی 33
8-اندازه گیری، تجزیه و تحلیل بهبود 33
8-1 کلیات 33
8-1-1 شناسایی ابزارهای آماری 33
8-1-2 آگاهی از مفاهیم اساسی آماری 33
8-2 پایش و اندازه گیری 33
8-2-1 رضایت مشتری 33
8-2-1 رضایت مشتری- تکمیلی 34
8-2-2 ممیزی داخلی 34
8-2-2-1 ممیزی سیستم مدیریت کیفیت 35
8-2-2-2ممیزی فرآیند ساخت 35
8-2-2-2-1 ممیزی فرآیند ساخت – تکمیلی 35
8-2-2-3 ممیزی محصول 35
8-2-2-4 برنامه های ممیزی داخلی 35
8-2-2-5 صلاحیت ممیزان داخلی 34
پایش و اندازه گیری فرآیندها 35
8-2-3-1 پایش و اندازه گیری فرآیندهای ساخت 36
8-2-4 پایش و اندازه گیری محصول 36
8-2-4-1 بازرسی جامع ابعادی و آزمون عملکرد 36
8-2-4-2 قطعات ظاهری 37
8-3 کنترل محصول نامنطبق 38
8-3-1 کنترل محصول نامنطبق- تکمیلی 38
8-3-1-1 کنترل کمی . کیفی محصول نامنطبق 38
8-3-2 کنترل محصول بازکاری شده 39
8-3-3 اطلاعات مشتری 39
اجازه ارفاقی مشتری 39
8-3-5 آگاهی از مشکلات در عرصه مصرف 39
8-4 تجزیه و تحلیل داده ها 39
1-4-8تجزیه و تحلیل و استفاده از داده ها 39
8-5 بهبود 40
8-5-1 بهبود مستمر 40
8-5-1-1 بهبود مستمر در سازمان 40
8-5-1-2 بهبود فرآیندهای ساخت 40
8-5-1-3 طرح بهبود مستمر 40
8-5-2 اقدام اصلاحی 41
8-5-2-1 حل مسئله 41
8-5-2-2 خطا ناپذیر سازی 41
8-5-2-3 اثر اقدام اصلاحی 41
8-5-2-4 تجزیه و تحلیل/آزمون محصول مرجوعی 41
8-5-3 اقدام پیشگیرانه 41
8-5-3-1 اقدام پیشگیرانه- تکمیلی 42