دانلود طرح توجیهی توليد غذاي آبزيان
شناسه محصول: 6058

دانلود طرح توجیهی توليد غذاي آبزيان

درباره توليد غذاي آبزيان

دانلود طرح توجیهی توليد غذاي آبزيان غذای آبزیان شامل غذاهای خشک ، مرطوب و تر می باشد. غذاهای خشک، رطوبتی بین ۷-۱۳درصد دارند. ساخت، حمل و نقل و نگهداری آنها نسبتا ساده بوده و به راحتی می توان آنها را در استخرهای بزرگ توزیع کرد. سایر مزایای اینگونه غذاها شامل امکان خرید عمده و نگهداری مواد این گونه غذاها، قابلیت انتخاب مواد اولیه گوناگون با مشخصات غذایی ویژه، امکان کنترل کیفیت، هزینه پایین و برنامه ریزی برای تولید غذا، ضریب تبدیل پایین و حجم کم می باشد. غذاهای خشک را می توان در اندازه های مختلف که مناسب نیازهای ویژه هر مرحله از رشد گونه ها با تغییر جیره غذایی در مراحل مختلف تولید کرد.

بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه طرح توجیهی توليد غذاي آبزيان در قالب 38صفحه می‌پردازیم.

فهرست مطالب

خلاصه گزارش
معرفي محصول
نام و كد آيسيك محصول
شماره تعرفه گمركي
شرايط واردات
بررسي و ارائه استاندارد (ملي يا بين المللي)
بررسي و ارائه اطلاعات لازم در زمينه قيمت توليد داخلي و جهاني محصول
توضيح موارد مصرف و كاربرد
بررسي كالاهاي جايگزيني و تجزيه و تحليل اثرات آن بر مصرف محصول
اهميت استراتژيكي كالا در دنياي امروز
كشورهاي عمده توليد كننده و مصرف كننده محصول
شرايط صادرات
وضعيت عرضه و تقاضا
بررسي ظرفيت بهره برداري و روند توليدات از آغاز برنامه سوم تا كنون و محل واحدها وتعداد آنها و سطح تكنول وژي واحدهاي موجود، ظرفيت اسمي، ظرفيت عملي، علل عدم بهره برداريكامل از ظرفيت ها، نام كشورها و شركت هاي سازنده ماشين آلات مورد استفاده در توليد محصول
بررسي وضعيت طرح هاي جديد و طرح هاي توسعه در دست اجرا ( از نظر تعداد ، ظرفيت،محل اجرا، ميزان پيشرفت فيزيكي و سطح تكنولو ژي آنها و سرمايه گذاري هاي انجام شده اعم ازارزي و ريالي و مابقي مورد نياز)
بررسي روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا پايان سال 87 ( چقدر از كجا)
بررسي روند مصرف از آغاز برنامه
بررسي روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا پايان سال 87 و امكان توسعه آن
بررسي نياز به محصول با اولويت صادرات تا پايان برنامه چهارم
بررسي اجمالي تكنولوژي و روش هاي توليد و عرضه محصول در كشور و مقايسه آن با ديگركشورها
تعيين نقاط قوت و ضعف تكنولوژي تكنولوژي هاي مرسوم در فرآيند توليد محصول
بررسي و تعيين حداقل ظرفيت اقتصادي شامل برآورد حجم سرمايه گذاري ثابت به تفكيك
و اينترنت و UNIDO ، ريالي و ارزي ( با استفاده از اطلاعات واحدهاي موچود، در دست اجراء
بانك هاي اطلاعاتي جهاني، شركت هاي فروشنده تكنولوژي و تجهيزات و … )
اطلاعات مربوط به سرمايه ثابت طرح
هزينه هاي زمين
هزينه هاي محوطه سازي
هزينه هاي ساختمان
هزينه ماشين آلات و تجهيزات خط توليد
هزينه هاي تاسيسات
هزينه هاي وسائط نقليه
هزينه لوازم اداري و خدماتي
هزينه هاي قبل از بهره برداري
جمع هزينه هاي ثابت سرمايه گذاري
سرمايه در گردش مورد نياز طرح
كل سرمايه مورد نياز طرح
تأمين منابع مالي طرح
هزينه هاي ساليانه
هزينه مواد اوليه
هزينه نيروي انساني
هزينه هاي سوخت و انرژي مصرفي
تعمير و نگهداري
استهلاك
هزينه هاي ساليانه توليد
شاخص هاي اقتصادي
ميزان مواد اوليه عمده مورد نياز سالانه و محل تامين آن از خارج يا داخل كشور قيمت ارزي و ريالي آن و بررسي تحولات اساسي در روند تامين اقلام عمده مورد نياز در گذشته وآينده
پيشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح
وضعيت تامين نيروي انساني و تعداد اشتغال
بررسي و تعيين ميزان تامين آب ، برق، سوخت، امكانات مخابراتي و ارتباطي (راه- راه آهن – فرودگاه- بندر …) و چگونگي امكان تامين آنها در منطقه مناسب براي اجراي طرح
وضعيت حمايت هاي اقتصادي و بازرگاني
تجزيه و تحليل و ارائه جمع بندي و پيشنهاد نهايي در مورد احداث واحدهاي جديد

درباره

همچنین تولید غذای خشک این اجازه را می دهد که غذاهای مخصوصی مانند غذاهای دارای داروهای خاص مثل آنتی بیوتیک های مختلف مخصوص کنترل انتشار هرگونه بیماری (خوراک درمانی) و یا غذاهای دارای انواع هورمونها و افزودنی های مجاز دیگر، برای بوجود آوردن افراد تک جنس یا افزایش رشد جلو انداختن زمان رسیدگی جنسی و بلوغ در ماهی و میگو تولید کرد. غذاهای خشک را می توان با استفاده از مواد اولیه خشک و هم با مخلوطی از مواد اولیه خشک و مرطوب که به قدر کافی عمل آوری و خشک شده باشند تهیه کرد. غذاهای خشک را می توان بصورت آرد، پلت، دانه دانه (گرانول)، ورقه ای و غیره تولید کرد که البته در تغذیه آبزیان در ایران از روش پلت غذایی خشک استفاده می شود.

 

اطلاعات محصول

تعداد صفحات 38 صفحه
تعداد پارت 1 پارت
اندازه 200kb
فرمت پی دی اف غیر قابل ویرایش
زبان فارسی
استپ طرحهای کارآفرینی
برگزارکننده مارکت فایل
به روز شده در
  • ابتدا محصولات مورد علاقه خود را به سبد خرید اضافه نمایید.
  • سپس روی آیکون سبد خرید کلیک کنید.
  • محصولات داخل سبد خرید و مجموع مبلغ قابل پرداخت در صفحه تسویه حساب به شما نمایش داده می شوند.
  • فرم تسویه حساب را تکمیل کرده و روش پرداخت خود را انتخاب نمایید.
  • می توانید با استفاده از درگاه های پرداخت آنلاین خرید خود را تکمیل نمایید.
  • پس از تکمیل خرید می توانید به فایل های محصول دسترسی داشته باشید.
  • در صورت داشتن حساب کاربری می توانید سوابق خرید خود را در پنل کاربری خود مشاهده نمایید.

درباره پشتیبانی محصول

کلیه محصولات پیش از انتشار توسط کارشناسان مقالات آنلاین دانشگاهی بررسی می شود اگر قبل از خرید سؤالی دارید می توانید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید اما اگر بعد از خرید محصول خریداری شده لینک دانلودش خراب است یا به هر پشتیبانی دیگری در مورد این محصول نیاز دارید از طریق تیکت با فروشنده این محصول می توانید در میان بگذارید،اگر با اشتراک ویژه این فایل را خریداری کردید، از طریق پنل کاربری تیکت ارسال بفرمایید.

روشهای پشتیبانی

جهت ارسال تیکت جدید باید وارد حساب کاربری خود شوید.
قیمت محصول
8,000 تومان
مارکت فایل
0 دانلود
38 صفحه
1 پارت
دانلود طرح توجیهی توليد غذاي آبزيان
5 از 1 رای
دانلود طرح توجیهی توليد غذاي آبزيان

بانکها

بانکها

مجوز ها و گواهینامه ها

تمامی فایل ها و خدمات مارکت فایل حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

دسته بندی ها

دانلود طرح توجیهی توليد غذاي آبزيان

سایر محصولات مارکت فایل

محصولات مرتبط