دانلود طرح توجیهی توليد غذاي آبزيان
درباره توليد غذاي آبزيان
دانلود طرح توجیهی توليد غذاي آبزيان غذای آبزیان شامل غذاهای خشک ، مرطوب و تر می باشد. غذاهای خشک، رطوبتی بین ۷-۱۳درصد دارند. ساخت، حمل و نقل و نگهداری آنها نسبتا ساده بوده و به راحتی می توان آنها را در استخرهای بزرگ توزیع کرد. سایر مزایای اینگونه غذاها شامل امکان خرید عمده و نگهداری مواد این گونه غذاها، قابلیت انتخاب مواد اولیه گوناگون با مشخصات غذایی ویژه، امکان کنترل کیفیت، هزینه پایین و برنامه ریزی برای تولید غذا، ضریب تبدیل پایین و حجم کم می باشد. غذاهای خشک را می توان در اندازه های مختلف که مناسب نیازهای ویژه هر مرحله از رشد گونه ها با تغییر جیره غذایی در مراحل مختلف تولید کرد.
بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه طرح توجیهی توليد غذاي آبزيان در قالب 38صفحه میپردازیم.
فهرست مطالب
خلاصه گزارش
معرفي محصول
نام و كد آيسيك محصول
شماره تعرفه گمركي
شرايط واردات
بررسي و ارائه استاندارد (ملي يا بين المللي)
بررسي و ارائه اطلاعات لازم در زمينه قيمت توليد داخلي و جهاني محصول
توضيح موارد مصرف و كاربرد
بررسي كالاهاي جايگزيني و تجزيه و تحليل اثرات آن بر مصرف محصول
اهميت استراتژيكي كالا در دنياي امروز
كشورهاي عمده توليد كننده و مصرف كننده محصول
شرايط صادرات
وضعيت عرضه و تقاضا
بررسي ظرفيت بهره برداري و روند توليدات از آغاز برنامه سوم تا كنون و محل واحدها وتعداد آنها و سطح تكنول وژي واحدهاي موجود، ظرفيت اسمي، ظرفيت عملي، علل عدم بهره برداريكامل از ظرفيت ها، نام كشورها و شركت هاي سازنده ماشين آلات مورد استفاده در توليد محصول
بررسي وضعيت طرح هاي جديد و طرح هاي توسعه در دست اجرا ( از نظر تعداد ، ظرفيت،محل اجرا، ميزان پيشرفت فيزيكي و سطح تكنولو ژي آنها و سرمايه گذاري هاي انجام شده اعم ازارزي و ريالي و مابقي مورد نياز)
بررسي روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا پايان سال 87 ( چقدر از كجا)
بررسي روند مصرف از آغاز برنامه
بررسي روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا پايان سال 87 و امكان توسعه آن
بررسي نياز به محصول با اولويت صادرات تا پايان برنامه چهارم
بررسي اجمالي تكنولوژي و روش هاي توليد و عرضه محصول در كشور و مقايسه آن با ديگركشورها
تعيين نقاط قوت و ضعف تكنولوژي تكنولوژي هاي مرسوم در فرآيند توليد محصول
بررسي و تعيين حداقل ظرفيت اقتصادي شامل برآورد حجم سرمايه گذاري ثابت به تفكيك
و اينترنت و UNIDO ، ريالي و ارزي ( با استفاده از اطلاعات واحدهاي موچود، در دست اجراء
بانك هاي اطلاعاتي جهاني، شركت هاي فروشنده تكنولوژي و تجهيزات و … )
اطلاعات مربوط به سرمايه ثابت طرح
هزينه هاي زمين
هزينه هاي محوطه سازي
هزينه هاي ساختمان
هزينه ماشين آلات و تجهيزات خط توليد
هزينه هاي تاسيسات
هزينه هاي وسائط نقليه
هزينه لوازم اداري و خدماتي
هزينه هاي قبل از بهره برداري
جمع هزينه هاي ثابت سرمايه گذاري
سرمايه در گردش مورد نياز طرح
كل سرمايه مورد نياز طرح
تأمين منابع مالي طرح
هزينه هاي ساليانه
هزينه مواد اوليه
هزينه نيروي انساني
هزينه هاي سوخت و انرژي مصرفي
تعمير و نگهداري
استهلاك
هزينه هاي ساليانه توليد
شاخص هاي اقتصادي
ميزان مواد اوليه عمده مورد نياز سالانه و محل تامين آن از خارج يا داخل كشور قيمت ارزي و ريالي آن و بررسي تحولات اساسي در روند تامين اقلام عمده مورد نياز در گذشته وآينده
پيشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح
وضعيت تامين نيروي انساني و تعداد اشتغال
بررسي و تعيين ميزان تامين آب ، برق، سوخت، امكانات مخابراتي و ارتباطي (راه- راه آهن – فرودگاه- بندر …) و چگونگي امكان تامين آنها در منطقه مناسب براي اجراي طرح
وضعيت حمايت هاي اقتصادي و بازرگاني
تجزيه و تحليل و ارائه جمع بندي و پيشنهاد نهايي در مورد احداث واحدهاي جديد
درباره
همچنین تولید غذای خشک این اجازه را می دهد که غذاهای مخصوصی مانند غذاهای دارای داروهای خاص مثل آنتی بیوتیک های مختلف مخصوص کنترل انتشار هرگونه بیماری (خوراک درمانی) و یا غذاهای دارای انواع هورمونها و افزودنی های مجاز دیگر، برای بوجود آوردن افراد تک جنس یا افزایش رشد جلو انداختن زمان رسیدگی جنسی و بلوغ در ماهی و میگو تولید کرد. غذاهای خشک را می توان با استفاده از مواد اولیه خشک و هم با مخلوطی از مواد اولیه خشک و مرطوب که به قدر کافی عمل آوری و خشک شده باشند تهیه کرد. غذاهای خشک را می توان بصورت آرد، پلت، دانه دانه (گرانول)، ورقه ای و غیره تولید کرد که البته در تغذیه آبزیان در ایران از روش پلت غذایی خشک استفاده می شود.