پروژه تهيه و بستهبندي آب معدني در ظروف PET
درباره
پروژه تهيه و بستهبندي آب معدني در ظروف PET مقاله حاضر در مورد تهیه و بسته بندی آب معدنی در ۷ فصل می باشد. فصل اول موارد مصرف و کاربرد آب معدنی ، فصل دوم آب معدنی و انواع آن و تاریخچه و محل چشمههای معدنی ایران را توضیح می دهد. آب معدنی، محصول بستهبندی شده، آب گوارا و قابل شربی است با ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژی و ارگانولپتیکی تعریف شده که مستقیماً از چشمه و یا نقاط حفر شده، از طبقات زیرزمینی بدست میآید دارای خواص بهداشتی و درمانی باشد و در معرض هیچگونه پالایش خارج از استانداردهای مربوطه قرار نگیرد و در محل چشمه و یا منابع آبی مربوطه در شرایط خاص بهداشتی، بستهبندی گردد.
واژه های کلیدی: آب معدنی، بسته بندی، چشمههای معدنی ایران، سیستم ضدعفونی آب ، کلر زنی، اشعه ماوراء بنفش، آب معدنی گازدار
بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه تهيه و بستهبندي آب معدني در ظروف PET در قالب 70صفحه میپردازیم.
فهرست مطالب
فصل اول
مقدمه
موارد مصرف و كاربرد آب معدني
فصل دوم
آب معدني و انواع آن
تعريف و منشأ آبهاي معدني
– سطحي يا ژئوترمال
– عمقي يا ژورنيل
تقسيمبندي چشمهها
– چشمههاي معدني
– چشمههاي گازدار
– چشمههاي طبي
– چشمههاي آب گرم
استخراج آبهاي معدني
اختصاصات آبهاي معدني
اختصاصات ظاهري
اختصاصات ظاهري
اختصاصات فيزيكي
– آبده چشمهها
– درجه حرارت
– مقاومت الكتريكي
– راديواكتيويته
اختصاصات شيميائي
– pH
– گازها
– املاح محلول
– املاح تام
هالوژنها
گوگرد
تركيبات ازته
ارسنيك
كربن و كربناتها
سيليسيم
بر
كاتيونهاي قليائي
آلومينيوم
آهن
تاريخچه و محل چشمههاي معدني ايران پ
فصل سوم
شرح مراحل مختلف آمادهسازي آب معدني
آماده سازي و سالمسازي آب
– انتقال آب از منابع آب
– مخازن ذخيره آب
– فيلتراسيون آب
– تعديل طعم، رنگ و بوي آب
– مرحله فيلتراسيون نهايي آب
– مرحله استريليزاسيون آب
تصفيه آب
– شفاف كردن آب
– مراحل شفاف سازي
– انعقاد
– لخته شدن
– تهنشينسازي
– كلاريفاير
– فيلتراسيون
انواع فيلترها
– فيلترهاي گراويتي
– فيلتر فشاري
فصل چهارم:
ضدعفوني كردن آب
كلرزني
اشعه ماوراءبنفش
مزاياي استفاده از سيستم UV
كاربرد لامپهاي UV جهت ضدعفونيكردن آب آشاميدني
سيستم ضدعفوني آب به روش تزريق گاز ازن
تجهيزات جنبي سيستم ازن
فصل پنجم
آب معدني گازدار
دياكسيدكربن در آب معدني، ناخالصيها و مقادير مجاز
خصوصيات كلي CO2
روشهاي توليد CO2
ناخالصيهاي موجود در CO2
اهميت تصفيه گاز CO2
فصل ششم
بسته بندي آب معدني
پركردن آب معدني در بطري
– مرحله رديف كردن بطري
– شستشوي بطري، پر كردن و دربندي
– مرحله برچسب زني
– مرحله چاپ مشخصات توليد
– مرحله شيرينگ كردن
– مرحله شيرينگ پالت
انواع بسته بندي
– شيشه
– پلاستيك
– P.V.C
– P.E.T
– HDPE
– P.P
– P.C
كارتن هاي چندلايه مقوايي / آلومينيوم فويل / پلاستيكي
توليد بطري
نمودار فرآيند
فصل هفتم
بررسي مالي و اقتصادي واحد بسته بندي آب معدني
دلايل احداث كارخانه
– قيمت داخلي و جهاني محصول
– بارندگي ساليانه ايران و جهان
– منابع آب زيرزميني ايران
– شرايط صادرات محصول
– وضعيت عرضه و تقاضا
– واحدهاي توليد آب معدني
– طرح توجيهي واحد بسته بندي آب معدني
پيوست
منابع
منابع
کتاب آب شناسی، تألیف دکتر غفوری و دکتر مرتضوی، انتشارات دانشگاه تهران.
اصول کیفیت و تصفیه اب، تألیف دکترمحمد شریعت پناهی، انتشارات دانشگاه تهران.
جزوه استاندارد شماره ۱۰۵۳، مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، تیرماه ۱۳۷۶٫
جزوه استاندارد شماره ۱۰۱۱، مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، شهریور ۱۳۷۳٫
مجله آب و محیط زیست، جلد ۱۳، کتابخانه شرکت ملی صنایع پتروشیمی.
طرح تیپ وزارت صنایع.
شناخت آب معدنی و چشمه های معدنی ایران، تألیف دکتر غفوری، انتشارات دانشگاه تهران، ۱۳۸۲، چاپ دوم.
Food packaging principle & practice by Gordon L. Roberton (1993).
Plastic in Food packaging by William E.Brown.
Encyclopedia of packaging Technology by Brody (1997).