گزارش کارآموزی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن
شناسه محصول: 5330

گزارش کارآموزی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن

کارآموزی کارخانه آرد

گزارش کارآموزی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن کارخانه آردسلطانیه بخش اعظم فعالیت این کارخانه مربوط به تولید آرد می باشد که با استفاده از دستگاههای پیشرفته تبدیل گندم به آرد صورت می گیرد . محصولات تولیدی این کارخانه شامل آرد و سبوس می باشد. شایان ذکر است کارخانه آرد زاودی در شهرستان زنجان واقع شده است.

این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه کارآموزی کارخانه آرد زاودی در قالب 48 صفحه  می‌پردازیم.

فهرست مطالب

۳-۱-تاریخچه و معرفی کارخانه ی آرد زاودی.. ۱

۳-۲-غلات: ۱

۳-۲-۱-گندم: ۱

۳-۲-۲-مشخصات فیزیکی دانه گندم. ۲

۳-۲-۳-عوامل موثر در کیفیت گندم. ۳

۳-۲-۳-۱-عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم. ۳

۳-۲-۳-۲-عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم: ۴

۳-۲-۴-ترکیبات گندم. ۴

۳-۲-۵-نگهداری گندم: ۷

۳-۲-۶-کیفیت گندم های ایران: ۸

۳-۳-تکنولوژی آسیاب گندم. ۸

۳-۳-۲-فن آوری آسیاب کردن گندم و مراحل تولید آرد: ۹

۳-۳-۲-۱-تمیز کردن گندم: ۹

۳-۳-۲-۲-مشروط کردن گندم : ۱۲

۳-۳-۲-۲-۱-روش های مشروط کردن.. ۱۳

۳-۳-۲-۳-مراحل مختل فرآیند آسیاب کردن.. ۱۵

۳-۳-۲-۳-۱-سیستم آسیاب های غلطکی.. ۱۵

۳-۳-۲-۴-نگهداری آرد گندم. ۱۹

۳-۴-آرد گندم. ۲۰

۳-۴-۱-مواد افزودنی به آرد. ۲۰

۳-۴-۲-استفاده از روشهای فیزیکی برای اصلاح آرد. ۲۲

۳-۴-۳-عوامل موثر در کیفیت آرد. ۲۳

۳-۵-تاسیسات و تجهیزات کارخانه آرد. ۲۶

۳-۵-۱-طراحی کارخانه آرد. ۲۶

۳-۵-۲-انبار کارخانه: ۳۰

۳-۵-۲-۱-تعریف انبار و نقش آن.. ۳۰

۳-۵-۲-۲-انواع انبار: ۳۰

۳-۵-۲-۳-انبار گندم: ۳۰

۳-۵-۲-۴-انبار آرد: ۳۳

۳-۷-نتیجه گیری.. ۳۹

۳-۸-جداول: ۴۰

۳-۹- منابع و ماخذ.. ۴۲

دانلود پروژه نظامنامه کيفيت کارخانه آرد

غلات:

غلات شامل گندم ،جو، ذرت، برنج ارزان، سویا ، جاودار، یولاف، سور گوم می باشد قسمت اعظم غلات تولید شده برای تامین غذای انسان مصرف می شود و مابقی به مصرف خوراک دام می رسد. مصرف صنعتی غلات در مقایسه با مصرف تغذیه أی آن به مراتب کمتر است. مقدار مصرف غلات در هر منطقه أی متفاوت می باشد که مصرف غلات به عادات غذایی مردم و بخصوص به درآمد سرانه بستگی دارد یعنی هر چه قدر درآمد سرانه (وضعیت مالی) بالاتر باشد مصرف غلات کمتر می گردد. طبق هرم انرژی وزارت بهداشت و کشاورزی آمریکا ۴۰ درصد انرژی دریافتی بدن از نان و فرآورده های غلات، محصولات خمیری (مانند ماکارونی) و برنج تامین می شود……….

 

اطلاعات محصول

شامل 48 صفحه
تعداد پارت 1پارت
اندازه 100kb
فرمت WORD
زبان فارسی
استپ گزارش کارآموزی
برگزارکننده مارکت فایل
به روز شده در
  • ابتدا محصولات مورد علاقه خود را به سبد خرید اضافه نمایید.
  • سپس روی آیکون سبد خرید کلیک کنید.
  • محصولات داخل سبد خرید و مجموع مبلغ قابل پرداخت در صفحه تسویه حساب به شما نمایش داده می شوند.
  • فرم تسویه حساب را تکمیل کرده و روش پرداخت خود را انتخاب نمایید.
  • می توانید با استفاده از درگاه های پرداخت آنلاین خرید خود را تکمیل نمایید.
  • پس از تکمیل خرید می توانید به فایل های محصول دسترسی داشته باشید.
  • در صورت داشتن حساب کاربری می توانید سوابق خرید خود را در پنل کاربری خود مشاهده نمایید.

درباره پشتیبانی محصول

کلیه محصولات پیش از انتشار توسط کارشناسان مقالات آنلاین دانشگاهی بررسی می شود اگر قبل از خرید سؤالی دارید می توانید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید اما اگر بعد از خرید محصول خریداری شده لینک دانلودش خراب است یا به هر پشتیبانی دیگری در مورد این محصول نیاز دارید از طریق تیکت با فروشنده این محصول می توانید در میان بگذارید،اگر با اشتراک ویژه این فایل را خریداری کردید، از طریق پنل کاربری تیکت ارسال بفرمایید.

روشهای پشتیبانی

جهت ارسال تیکت جدید باید وارد حساب کاربری خود شوید.
قیمت محصول
8,000 تومان
مارکت فایل
0 دانلود
48 صفحه
1پارت
گزارش کارآموزی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن
5 از 1 رای
گزارش کارآموزی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن

بانکها

بانکها

مجوز ها و گواهینامه ها

تمامی فایل ها و خدمات مارکت فایل حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

دسته بندی ها

گزارش کارآموزی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن

سایر محصولات مارکت فایل

محصولات مرتبط