دانلود کارآموزی شرکت آبمیوه خزر نوش
مقدمه و کلیات
دانلود کارآموزی شرکت آبمیوه خزر نوش آب میوه که میوه نیز نامیده می شود به گروهی از نوشابه ها که دارای ویژگی تصفیه ای و خنک کنندگی می باشند اطلاق می گردد . به موازات تکامل جامعه ، مقدار مصرف آن نیز افزایش می یابد . بسته به ویژگی میوه و عدات مصرف ، به صورت شفاف یا کدر تولید می گردد . آلبالو ، سیب ، پرتقال و انگور از میوه هایی می باشند که برای تولید آب میوه یا کنسانتره شفاف مورد استفاده قرار گرفته و سالانه 50 الی 75 درصد کل میوه های مصرفی در صنعت آب میوه را تشکیل می دهند. گزارش کارآموزی آب میوه حاصل از پرس به طور طبیعی کدر بوده و این کدورت از ترکیباتی مانند پکتین ، پروتئین ، نشاسته وسلولز ناشی می گردد . به منظور تولید آب میوه با شفافیت مطلوب و پایدار باید تمامی مراحل تولید با انجام تست های مربطوه کنترل کردند . در صورت کدورت ثانویه باید علت اصلی آن را یافته و از این امر جلوگیری به عمل آید .
بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه کارآموزی شرکت آبمیوه خزر نوش در قالب 106 صفحه میپردازیم.
فهرست مطالب
فصل اول
مقدمه و کلیات
تاریخچة کارخانه آبمیوه سازی خزر نوش
آشنایی مختصر با محل کارآموزی کارخانه آبمیوه سازی خزر نوش
تعریف آبمیوه و نوشابه میوه ای
فصل دوم
خط تولید / پروسة تولید
تکنیک تولید کنسانتره شفاف از میوه
سیستم سرد کننده کنسانتره
دستگاه فینیشر آب پوست پرتقال
سیرخط تولیدکنسانتره – روغن پوست – اسانس آب و تفاله پوشت پرتقال
سیر خط تولید انواع آب میوه جات و نوشابه های بدون گاز
تکنیک تولید آب میوه از کنسانتره
انبار کردن
تکنولوژی طرح
ماشین آلات و تجهیزات طرح خط بازسازی آب پرتقال
تأسیسات
ماشین آلات و تجهیزات خط بازسازی آبیموه
سیستم تهویه خوراک دام
تصفیه خانه
فصل سوم
آزمایشات میکروبی و شیمیایی
آزمایشات شیمیایی
گزارشات آزمایشات فیزیکوشیمیایی
آزمایش تعیین مقدار قند
آزمایش تعیین مقدار عصاره
آزمایش تعیین مقدار خاکستر
آزمایش تعیین مقدار ویتامین C
آزمایش تعیین مقدار اندیس فرمالین
آزمایش تعیین مقدار انیدرید سولفورو
فرمول های پیشنهادی نوشابه به سیب و انگور
آزمایشات میکروبی
فصل چهارم
نتیجه گیری ، پیشنهادات و انتقادات
منابع………….