دانلود پاورپوینت کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی
درباره
دانلود پاورپوینت کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائی دو گونه است. کاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائین. از امواج اولتراسوند با شدت پایین به عنوان روش تجزیهای در تهیه اطلاعات مربوط به ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی استفاده می شود. در این حالت توان به کار رفته به حدی پائین است..که پس از قطع امواج اولتراسونیک هیچگونه تغییری در خواص فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی ایجاد نمی شود در نتیجه به این تکنیک non-destrusive یا غیر مخرب گویند و از آن می توان در اندازه گیری ضخامت، تشخیص جسم خارجی، اندازه گیری فلوریت، تعیین ترکیبات متشکله، اندازه ذرات، و غیره استفاده کرد……………
این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی در قالب 38 اسلاید میپردازیم.
مقدمه
در حالیکه امواج اولتراسوند با شدت بالا که در آنها از توان بالا استفاده می شود به عنوان ابزاری در تغییر ویژگی های مواد غذایی نظیر هموژنیزه کردن، تمیز کردن، استریل کردن، حرارت دادن، امولسیفیه کردن، مهار فعالیت آنزیم ها و میکروبها و متلاشی کردن سلول، تشدید واکنش های اکسیداسیون، اصلاح گوشت، اصلاح کریستالیزاسیون، و . . . استفاده می شود…..
نتیجه گیری
اولتراسوند ابزار مناسبی جهت آزمایش ویژگی های مختلف فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی می باشد. کاربرد اولتراسوند به عنوان on-line sensor می تواند ابزار قدرتمندی در فرآیند و کنترل کیفیت محصول باشد و باعث بهبود کیفیت و کاهش هزینه های تولید گردد. گسترش کاربرد اولتراسوند در صنایع غذائی بستگی به دسترسی دستگاههای اختصاصی اولتراسونیک و وجود افرادی دارد که آگاه به اندازه گیری و تفسیر data های حاصل از اولتراسونیک باشند. …
فهرست منابع
n1- chyung. Ay. 1994. “ultrasonic attenuation measurements for estimating milk coagulation time”. Transactions of the ASAE; 37(3) 857-862. Ab.
۲- contreras. NI. 1992. “Analysis of the sugar content of fruit juices and drinks using ultrasonic velocity measurements”. International journal of food science & technology; 27(5) 515-529. Ab.
۳- Dahzong. Wang. 1996. “ultrasound- enhanced lactose hydrolysis in milk fermentation with lactobacillus bulgaricus”. Journal of chemical technology and biotechnology; 65(1) 86-92. Ab.
۴- Gaonkar. AG. 1995. “Food processing: Recent Development”.
۵- Gould. G.W. 1995. “New methods of food preservation”