پاورپوینت تولید آبلیمو به روش صنعتی
پاورپوینت تولید آبلیمو به روش صنعتی در صنعت، لیموهای ریز یا درشت را وارد کارخانه میکنند و پس از شستشو، تمیز و خشک کردن، برشی به آنها میزنند و کمی حرارتشان میدهند. این حرارت دهی باعث از بین رفتن میکروبها و آلودگیهای احتمالی باقیمانده و نرم شدن بافت لیموها برای آبگیری بهتر و سادهتر میشود. سپس این لیموهای نرم را تحت فشار قرار میدهند و آبشان را میگیرند.برای یکدست و یکنواخت شدن آبلیمو، آن را از صافی رد میکنند تا دانهها و پالپهایش کاملاً جدا شوند.
بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه تولید آبلیمو به روش صنعتی در قالب 16 اسلاید میپردازیم.
فهرست مطالب
مواد اولیه آبلیمو
خط تولید
خواص درمانی
املاح و ویتامین ها
فاکتور های مهم
روش تولید پلی اتیلن ترفتالات
PET کاربرد و خواص
بررسی سمیت
[irp]
مزایا و معایب
برای از بین بردن میکروبهای احتمالی باقیمانده هم عمل پاستوریزاسیون انجام میشود.در نهایت آبلیموهای پاستوریزه، داخل شیشه بستهبندی و بعد از برچسب خوردن، آماده عرضه به بازار فروش میشوند. البته گاهی آبلیمو را پس از ریختن در شیشه پاستوریزه میکنند و برچسب میزنند.برای شست و شوی دستگاه اب ورودی به کارخانه باید تست میکروبی شود که این اب فقط برای شست وشو دستگاهها استفاده میشود و به هیچ عنوان به محصول اب اضافه نمیشود زیرا احتمال فساد کپک و مخمر را زیاد میکند برای شست وشو از مواد شوینده استفاده نمیشود چون قلیا میباشد و با ابلیمو که اسیدی میباشد واکنش میدهد …………..