پاورپوینت بررسی شکلات
پاورپوینت بررسی شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه ۹ کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از ۲ میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل ۵۹/۴۵۳ گرم) در حدود ۲۵۱۵ کیلو کالری انرژی را تامین می کند. کارآموزی کارخانه شکلات ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین ۸/۴ درصد , چربی ۵/۳۲ درصد , کربوهیدرات ۵/۵۹ درصد و تئوبرومین ۲۵/۱ درصد.شکلات یک ماده مغذی است و به دلیل طعم لذت بخش آن در سایر فرآورده های مختلف و به اشکال مختلف مورد استفاده قرار میگیرد.
بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه بررسی شکلات در قالب 67 اسلاید میپردازیم.
تاریخچه شکلات
دانشمندان با آنالیز ظروف انسان هایی که ۲۶۰۰ سال قبل زندگی می کردند به این نتیجه رسیدند که انسان ها از آن تاریخ شکلات مصرف مینمودند. البته از نوع مایع شکلات. برای اولین بار در سال ۶۰۰ میلادی قبیله سرخپوستان مایا در سرزمین های یاکاتان واقع در آمریکای جنوبی کشت کاکائو را آغاز کردند. همچنین پس از کشف امریکای مرکزی توسط اروپاییان, کشت و زرع درختان کاکائو در مکزیک توسط آزتک ها و در پرو توسط اینکاها شروع شد.
[irp]
درباره شکلات
رفته رفته دانه های کاکائو که بسیار قیمتی بود و به عنوان پول در داد و ستد ها مورد استفاده قرار میگرفتند برای تهیه یک نوع نوشیدنی موسوم به شکلات نیز به کار برده شدند. دانه های پودر شده که توسط سنگ های آسیاب خرد شده بودند را یا به حالت خمیری شکل در اورده و در کیک پزی استفاده می کردند یا با آب سرد مخلوط کرده و به عنوان نوشیدنی می نوشیدند. اغلب به این نوشیدنی مقداری وانیل , ادویه یا عسل می افزودند و بعد آن را به شدت تکان میدادند تا کف کند…….