دانلود پژوهش كرم كارامل
دانلود پژوهش كرم كارامل سالهاي زيادي است كه تهيه رنگهاي كارامل از انواع هيدراتهاي كربن، صنعت مهم و بزرگي به شمار مي آيد.هر ساله هزارها تن كارامل توليد و استفاده مي شود تا غذاها و نوشابه ها متنوع تر شود ولي هنوز جزئيات دقيق در مورد كارامل و واكنشهاي كه در طول تهيه آن اتفاق ميافتد، در دسترس نيست. در حقيقت مقالات علمي كمي در مورد روشهاي تهيه و يا خواص اين مواد وجود دارد.بخشي از اين مسئله ناشي از وضعيت اقتصادي صنايع و نيز به دليل وجود رقابت شديدي كه در اين زمينه وجود دارد، و در نتيجه بيشتر اطلاعات در صنعت باقي مانده و روشها و دستورالعملها محرمانه مانده است.
بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه پژوهش كرم كارامل در قالب 69 صفحه میپردازیم.
فهرست مطالب
مقدمه
تاريخچه
فصل اول:كرم كارامل
فصل دوم:آزمايشات شيميايي شير
فصل سوم:چگونگي تهيه پودر تخم مرغ
فصل چهارم:كارامل و ويژگيهاي آن
فصل پنجم:واكنشهاي تشكيل كارامل
فصل ششم:تهيه كارامل از منابع مختلف
فصل هفتم:توليد كارامل در صنعت
فصل هشتم:فرآيند توليد كرم كارامل و آزمايشات ميكروبيولوژي آن
فصل نهم:انبار و تأسيسات
فصل دهم: اصول طراحي حرارتي و هزينه يابي
پيوست
مقدمه
از يك قرن پيش رنگهاي كارامل براي رنگ كردن نوشابه هاي شيرين گوناگون به كار مي رفتند، با پيشرفت صنايع، محصول بهتر و خالص تري تهيه شده است و اكنون ما به موقعيتي رسيده ايم كه مي توانيم بگوييم:رنگهاي كارامل يكي از اجزاء كليدي در صنايع نوشابه هاي شيرين هستند.رنگهاي قهوه اي پر رنگ تا قرمز آنها ايده آل را براي نوشابه هاي كولا و نوشابه هاي با طعم ميوه مثل گيلاس و كشمش سياه ايجاد مي كنند.پايداري، قدرت امولسيون كنندگي، ويكوزيته كم مقاومت ميكروبيولوژي بالاي كارامل از مزاياي بزرگ آنها براي توليد كنندگان نوشابه ها به شمار مي رود.