دانلود مقالــه آرد و تهیه نــان از آن
شناسه محصول: 30532

دانلود مقالــه آرد و تهیه نــان از آن

آرد و تهیه نــان از آن

دانلود مقالــه آرد و تهیه نــان از آن آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذا ها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات  یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود. اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظور آرد گندم است، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ی نان و پاستا را شامل می شود. دلیل استفاده وسیع از آرد گندم خواص آن می باشد. وقتی این آرد را با آب مخلوط می کنیم، نوعی پروتئین پیچیده به نام گلوتن ایجاد می شود. وجود گلوتن به خمیر خاصیت ارتجاعی می دهد و می توان آن را به هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهای حاصله درون خمیر باقی بمانند ……..

در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه آرد و تهیه نــان از آن در قالب 99صفحه می‌پردازیم.

فهرست مطالب

بخش اول

– آرد۵

– مقدمه ۶

– انواع آرد ۶

– ارزش و اهمیت غذایی گندم ۸

– گلوتن چیست ؟ ۱۰

– نان و انواع آن ۱۱

-غنی سازی آرد با اسید اسکوربیک ۱۸

-هزینه غنی سازی ۱۹

– سود حاصل از غنی سازی ۱۹

جذب آهن وpremix19

اسید فولیک و premix20

– تالالمسی و غنی سازی ۲۰

بخش دوم

– تاثیر صمغ گوار و اسید اسکوربیک بر خواص رئولوژیک وپخت آرد گندم سن زده۲۱

– مقدمه ۲۲

– مواد و روش ها ۲۴

– سن زده در مقایسه با آرد سالم ۲۸

-نتیجه گیری ۳۴

– فرایند تولید ۳۵

– آسیاب در کارخانه آرد ۳۹

– مزایا و برتری های آسیاب برشی۴۴

– توانایی آسیاب و میکرونیزه کردن در طیف وسیعی از مواد۴۷

– آسیاب های نیمه اتوماتیک ۴۹

– روش استفاده از آسیاب های نیمه اتوماتیک ۵۴

بخش سوم

-مایکو توکسین ها و قارچ های مولد سم ۶۳

– مایکو توکسین ها و قارچ های خوراکی۶۷

– مایکوتوکسین های آسپرژیلوس ۶۸

– آفلاتوکسین ها ۶۸

– آکراتوکسین ها ۷۳

– ستریگماسیسیتین ها ۷۴

– اسید سیکلو پیازونیک ها ۷۴

– نقش مایکوتوکسین ها در فساد مواد غذایی ۷۵

– مایکو توکسین ها در عرضه مواد غذایی ۸۰

جنبه های تاریخی ۸۰

پیشگیری و کنترل ۸۱

چکیده ۸۴

منابع ۸۵

مقدمه

آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذا ها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات  یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود.اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظور آرد گندم است، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ی نان و پاستا را شامل می شود. دلیل استفاده وسیع از آرد گندم خواص آن می باشد. وقتی این آرد را با آب مخلوط می کنیم، نوعی پروتئین پیچیده به نام گلوتن ایجاد می شود. وجود گلوتن به خمیر خاصیت ارتجاعی می دهد و می توان آن را به هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهای حاصله درون خمیر باقی بمانند و وجود این گازهاست که سبب تردی و حالت اسفنجی محصول نهایی می گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه ی انواع نان و کیک بسیار حائز اهمیت می باشد.

منابع

American Association of Cereal Chemists. 1984. Approved methods of the AACC

methods. 8th ed. St. paul. Minn.

Anton, A.A., Lukow, O.M., Fulcher, R.G., and Amfield, S.D. 2008. Shelf life and

sensory properties of flour Tortillas fortified with Pinto bean flour. Effects of

hydrocolloid addition. LWT. DOI: 10.1016/ J. lwt. 2008. 06. 005.

Bollain, C., and Collar, C. 2004. Dough viscoelastic response of hydrocolloid /

enzyme/ surfactant blends assessed by uni.-and biaxial extension measurements.

اطلاعات محصول

شامل 99 صفحه
تعداد پارت 1 پارت
اندازه 100KB
فرمت WORD
زبان فارسی
استپ صنایع غذایی
برگزارکننده مارکت فایل
به روز شده در
  • ابتدا محصولات مورد علاقه خود را به سبد خرید اضافه نمایید.
  • سپس روی آیکون سبد خرید کلیک کنید.
  • محصولات داخل سبد خرید و مجموع مبلغ قابل پرداخت در صفحه تسویه حساب به شما نمایش داده می شوند.
  • فرم تسویه حساب را تکمیل کرده و روش پرداخت خود را انتخاب نمایید.
  • می توانید با استفاده از درگاه های پرداخت آنلاین خرید خود را تکمیل نمایید.
  • پس از تکمیل خرید می توانید به فایل های محصول دسترسی داشته باشید.
  • در صورت داشتن حساب کاربری می توانید سوابق خرید خود را در پنل کاربری خود مشاهده نمایید.

درباره پشتیبانی محصول

کلیه محصولات پیش از انتشار توسط کارشناسان مقالات آنلاین دانشگاهی بررسی می شود اگر قبل از خرید سؤالی دارید می توانید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید اما اگر بعد از خرید محصول خریداری شده لینک دانلودش خراب است یا به هر پشتیبانی دیگری در مورد این محصول نیاز دارید از طریق تیکت با فروشنده این محصول می توانید در میان بگذارید،اگر با اشتراک ویژه این فایل را خریداری کردید، از طریق پنل کاربری تیکت ارسال بفرمایید.

روشهای پشتیبانی

جهت ارسال تیکت جدید باید وارد حساب کاربری خود شوید.
قیمت محصول
25,000 تومان
مارکت فایل
2 دانلود
99 صفحه
1 پارت
دانلود مقالــه آرد و تهیه نــان از آن
5 از 1 رای
دانلود مقالــه آرد و تهیه نــان از آن

بانکها

بانکها

مجوز ها و گواهینامه ها

تمامی فایل ها و خدمات مارکت فایل حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

دسته بندی ها

دانلود مقالــه آرد و تهیه نــان از آن

سایر محصولات مارکت فایل

محصولات مرتبط