دانلود پاورپوینت ژلاتین و مراحل تولید
مقدمه
دانلود پاورپوینت ژلاتین و مراحل تولید ژلاتين يك محصول پروتئيني است كه از منابع مختلف از كلاژنها و مواد پروتئيني دامي نظير استخوان و بافت هاي هم بند دامها ، پوست خوك ، گوشت ماهيان غير خوراكي ، پوست ماهي و ساير منابع پروتئيني قابل تهيه مي باشد ولي از آنجا كه منابعي مانند گوشت ماهي و دام بطور مستقيم مورد مصرف خوراكي دارد و گرانقيمت مي باشد مقالات صنایع غذایی معمولا ژلاتين را از ضايعات پوست و گوشت و استخوان و يا منابع پروتئيني غير خوراكي تهيه مي نمايند که اغلب بصورت پودرو گرانول توليد مي گردد.
بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه پاورپوینت ژلاتین و مراحل تولید در قالب 27 اسلاید میپردازیم.
فهرست مطالب
خلاصه ای در مورد ژلاتین و مراحل تولید آن
معرفی محصول
مهمترین مصارف ژلاتین
ویژگیها
ترکیبات اصلی ژلاتین
موارد مصرف و کاربرد و محصولات جنبی کارخانه تولید ژلاتین
مصارف داروئی
مصارف صنعتی
محصولات جنبي
صنایع غذایی
صنایع داروسازی
صنایع شیمیایی و عکاسی
مواد اولیه و محصـولات
روش تولید و عرضه ژلاتین
مرحله آماده سازي مواد اوليه
مرحله هضم اسیدی
مرحله هضم قلیایی و استخراج ژلاتین
مرحله شستشو
مرحله فیلتراسیون ، تبادل یونی و خشک کردن، آسیاب و بسته بندی
فرایند آنزیمی
منابع و ماخذ………..
موارد مصارف ژلاتین
مهمترين مصارف ژلاتين در صنايع غذايي ، داروئي و شيميايي است ( در حدود 5% از محصولات غذايي از ژلاتين استفاده مي شود) . ژلاتین از مواد غذایی ایمن و سلامت برای انسانها محسوب می شود. این ماده پروتئيني اهميت خاصي در صنايع غذائي، داروئي، صنعتي و پزشكي دارد. به ويژه در صنايع غذايي در تهيه مارمالادها و ژله ها و شيريني جات و بستني ها كاربرد داشته و به آساني در بدن جذب شده و حتي به هضم ساير مواد غذايي از طريق تشكيل امولسيون كمك مي نمايد.